HISTÒRIA

PYRENEUM, GELATS DE LA CERDANYA, VA NÉIXER A ARREL DE VARIES TROBALLES.

La primera, el descobriment de la Cerdanya. No hi ha matí que em llevi sense tenir una sensació de plenitud quan contemplo les seves pastures envoltades de muntanyes majestuoses, ja estiguin cobertes de neu o mostrin tota gamma de verds dels prats i dels boscos. Aquesta vall és plena de colors , de perfums, de llums.

Seguidament, la troballa dels seus habitants, que al igual que la comarca són generosos i rics en diversitat.

No es pot estimar una terra sense apreciar els qui l’habiten. Aquest projecte no hauria estat possible sense la seva amistat i el seu suport.

I finalment, la troballa d’un artesà, apassionat i generos que m’ha obert les portes del seu coneixement, amb quin vaig compartir la passió dels productes auténtics. Nodrir és un acte essencial de la vida, lluny de resumir-se com a una aportació de calories i d’elements nutritius, expressa una elecció cultural, social i espiritual. Un àpat hauria de satisfer tant l’ànima com el cos, ser un moment d’harmonia, un lligam entre la terra i l’home.

Qui participa d’aquest intercanvi és un privilegiat i ha d’oferir el millor de si mateix.

ELABORACIÓ

GELATS D´ORIGEN…

“Un producte es una terra i qui la treballa”

En el nostre laboratori, processem la llet fresca que ens arriba directament dels productores de la Cooperativa CADÍ recollida diàriament a les comarques pirinenques de l’Alt Urgell i la Cerdanya. La llet fresca conserva així intactes les seves qualitats excepcionals, i una petita part de la flora bacteriana.

La cooperativa Cadi (www.cadi.es) fundada l’any 1915 a la Seu d’Urgell es nodreix de la llet produïda pels seus socis ramaders a les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Aquest territori Destaca per les seves valls i riberes de natura generosa i ben conservada, rica en flora i prats verds, que permeten obtenir una llet d’ altíssima qualitat.

La major del seus products gaudeixen de la marca “Q” de qualitat alimentària, la mantega Cadi es una de las poques d’Europa amb segell Denominació d’Origen Protegida, concedida per la Unió Europea.

GELATS D´EXCEPCIÓ…

“Tot el procés d’elaboració és natural i artesà, sense afegir-hi conservants ni colorants“

Per a l’elaboració dels nostres gelats i sorbets seleccionem els millors ingredients i fruites, també productes locals i especialitats de la zona com el iogurt de Cerdanya, el mató tradicional, la mel de muntanya.

També triem amb especial cura les nostres aromes naturales per poder proposar-los les millores brancas de vainilla natural de Madagascar i de Tahiti, xocolates de cobertura d’excepció, café d’origen i fruites fresques de temporada algunes directes del productor.

“Menjar es un acte agrícola”

—Wendell Berry—

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies política de cookies,cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies